[Closed] Κανόνες λειτουργίας του forum  

  RSS

Μέλος Admin
Joined:2 έτη  ago
Posts: 12
30/09/2017 12:54 μμ  
 1. Υβριστικά, προσβλητικά, επιθετικά μηνύματα
  Απαγορεύονται ρητά τα υβριστικά, χλευαστικά, προσβλητικά, επιθετικά μηνύματα προς άλλα άτομα (φυσικής ή νομικής μορφής, μέλη ή μη του forum). Οι όποιες προσωπικές αντιπαραθέσεις θα πρέπει να γίνονται σε κόσμιο επίπεδο, και σε ήπιο τόνο, ώστε να μην προσβάλλεται ο συνομιλητής. Παράλληλα απαγορεύεται η υβριστική αντιπαράθεση, ακόμα και αν ένα μέλος δεχθεί προσβολές. Το ίδιο ισχύει και για τα προσωπικά μηνύματα και τα μέλη που λαμβάνουν τέτοια μηνύματα παρακαλούνται να ενημερώνουν τους συντονιστές. Επίσης απαγορεύονται οι ρατσιστικές αναρτήσεις όπως υβριστικά ή υποτιμητικά κείμενα προς εθνικές, φυλετικές, κοινωνικές και θρησκευτικές ομάδες.
 2. Κακόβουλα μηνύματα
  Απαγορεύονται τα κακόβουλα μηνύματα σε οποιοδήποτε σημείο του forum. Κακόβουλα μηνύματα θεωρούνται εκείνα που είναι άσχετα με το συγκεκριμένο forum ή το θέμα που αναρτήθηκαν, οι απόπειρες ενσυνείδητου trolling, τα μηνύματα πορνογραφικού χαρακτήρα αλλά και τα μηνύματα που σχετίζονται με μεθόδους εύκολου "κέρδους".
  Επίσης ως τέτοια μηνύματα, μπορούν να θεωρηθούν και όσα δεν προσφέρουν τίποτα ουσιαστικό στη συζήτηση του εκάστοτε θέματος, είτε χωρίς κανένα προφανή λόγο είτε για να διατηρηθεί «στην επιφάνεια» παλιότερο θέμα του (bumping). Επιπλέον, οι άσχετοι, γενικόλογοι ή παραπλανητικοί τίτλοι θέματος θα πρέπει να αποφεύγονται.
  Τέλος απαγορεύεται η επανάληψη/ αντιγραφή ενός θέματος ή μηνύματος είτε από τον ίδιο χρήστη είτε από άλλους χρήστες καθώς επίσης και η περαιτέρω ανάλυση με δημιουργία καινούργιου θέματος, κάποιου θέματος το οποίο βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη.
 3. Περισσότεροι του ενός λογαριασμοί ανά μέλος
  Απαγορεύεται η διατήρηση περισσότερων του ενός λογαριασμών πρόσβασης ανά μέλος καθώς επίσης απαγορεύεται να χρησιμοποιούν περισσότερα του ενός άτομα τον ίδιο λογαριασμό.
 4. Παράνομο λογισμικό/ Εξουδετέρωσης προστασίας/ Προστατευμένο περιεχόμενο
  Απαγορεύονται τα μηνύματα που περιέχουν οτιδήποτε σχετικό με παράνομο λογισμικό, λογισμικό ή μεθόδους εξουδετέρωσης προστασίας λογισμικού. Το ίδιο ισχύει και για όσα μηνύματα αναφέρονται σε παράνομη απόκτηση περιεχόμενου που προστατεύονται από τη νομοθεσία περί πνευματικής ιδιοκτησίας καθώς και συνδέσμους (links) για ιστοσελίδες με τέτοιο περιεχόμενο.
 5. Εξωτερικές πηγές
  Σε περίπτωση που ένα μέλος αντιγράψει κάποιο κείμενο ή απόσπασμα κειμένου από άλλη ιστοσελίδα (site) ή από κάποια άλλη έντυπη ή μη πηγή, θα πρέπει να υπάρχει αναφορά και παραπομπή στην αρχική πηγή του κειμένου, στο τέλος του.
 6. Υπογραφή
  Τα μέλη, θα πρέπει να φροντίσουν ώστε αυτή να είναι διακριτική και να μην έχει προσβλητικό ή διαφημιστικό περιεχόμενο.
 7. Δημοσιοποίηση προσωπικών δεδομένων φυσικών προσώπων
  Απαγορεύεται αυστηρά η δημοσιοποίηση προσωπικών δεδομένων άλλων χρηστών ή τρίτων προσώπων χωρίς την άδειά τους. Στα προσωπικά δεδομένα συμπεριλαμβάνονται και ονόματα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, φωτογραφίες, e-mail, κωδικοί.

Οι κανόνες αυτοί μπορούν να τροποποιηθούν ανά πάσα στιγμή και χωρίς προειδοποίηση εφόσον παραστεί ανάγκη και ισχύουν για όλους τους επισκέπτες του forums όσο και για τα εγγεγραμμένα μέλη του. Η ευθύνη της ενημέρωσης για την αλλαγή ανήκει στο μέλος. Η συνέχιση χρήσης των υπηρεσιών του forum αποτελεί απόδειξη σιωπηρής αποδοχής τους.

Θα γνωρίσεις πολλές ήττες στη ζωή σου, αλλά ποτέ μην επιτρέψεις στον εαυτό σου να νικηθεί.


  
Working

Please Login or Register